Agentie imobiliara Buzau

Agentie imobiliara Buzau

Alice Imob va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara – cumparari,vanzari, inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, terenuri intravilane sau extravilane (industriale, arabile, paduri pasuni sau pt constructie de case), hale, fabrici, spatii industriale sau de birouri.

Fiind prezenti si activi pe toate segmentele pietei imobiliare, folosindu-ne fiecare dintre noi de experienta acumulata de-a lungul anilor, abordam fiecare client individual, analizand nevoia lui imobiliara pentru a incheia cu success fiecare tranzactie.

Doriti o informatie ?

Vila Monteoru

Pret: 139 500 EUR
Contactati-ne pentru mai multe detalii:
Alice Imobiliare, strada Alexandru Marghiloman nr 121, et1, Buzau

Trimiteti un mesaj

Telefon: 0773892238

Descrierea proprietatii

Va oferim spre vanzare, 2 locuinte tip vila P+M, in Statiunea Sarata Monteoru, cu o deschidere la drumul județean de 17 metri liniari, 564 teren total, apă, curent, 2 fose.

Prima locuinta este compusa din: garaj subteran, la parter avem, terasă, living, baie, bucătărie, casa scarii, hol, si un dormitor, mobilat nou si utilat complet, iar la mansarda se pot compartimenta inca 3-4 camere, acoperis tabla zincata, construcție din 2009, caramida si lemn, cu certificat energetic, izolată fonic si termic, încălzire sobe de teracota+magazie pentru o posibilă centrală termică, amprenta fiind de 92mp.

A doua locuinta este compusă din parter: living, un dormitor, baie, bucatarie, mobilat nou si utilat complet, iar la mansarda se pot compartimenta inca 2-3 camere, acoperis tabla zincata, construcție din 2019, caramida si lemn, cu certificat energetic, izolată fonic si termic, încălzire sobe de teracota+magazie pentru o posibilă centrală termică, amprenta fiind de 42mp. Ambele locuinte se preteaza pentru: locuite permanente, case de vacanta sau pensiuni. Proprietatile se vand complet mobilate si utilate la un pret de 139 500 euro, usor negociabil. Pentru vizionari sau mai multe detalii la Tel.0773892238

Detalii listare

ID listare: 198
Afisari: 77
Adaugata: 21-08-2020
Expira: 17-02-2021