Agentie imobiliara Buzau

Agentie imobiliara Buzau

Alice Imob va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara – cumparari,vanzari, inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, terenuri intravilane sau extravilane (industriale, arabile, paduri pasuni sau pt constructie de case), hale, fabrici, spatii industriale sau de birouri.

Fiind prezenti si activi pe toate segmentele pietei imobiliare, folosindu-ne fiecare dintre noi de experienta acumulata de-a lungul anilor, abordam fiecare client individual, analizand nevoia lui imobiliara pentru a incheia cu success fiecare tranzactie.

Doriti o informatie ?

Casa de vanzare in Buzau

Pret: 51 000 EUR
Contactati-ne pentru mai multe detalii:
Alice Imobiliare, strada Alexandru Marghiloman nr 121, et1, Buzau

Trimiteti un mesaj

Telefon: 0773892238

Descrierea proprietatii

Agentia imobiliara Alice Imob va propune spre vanzare casa pe Alexandru Marghiloman, in suprafata construita de 72mp,din caramida, acoperita cu tabla, fara teren. Imobilul su poate folosi ca spatiu comercial, avand intrare din strada. Imobilul este compus din bucătărie, baie, hol, doua camere, din care una este spatiu iar ca imbunatatiri dispune de: gresie, faianta, parchet, centrala termica.I Imobilul este liber de sarcini deținand toate actele de cadastru și intabulare și se vinde la pretul 51000 euro negociabil, pentru mai multe detalii sau vizionari la nr de telefon 0773892238 sau www.aliceimob.ro

Detalii listare

ID listare: 419
Afisari: 65
Adaugata: 05-08-2021
Expira: 01-02-2022