Agentie imobiliara Buzau

Agentie imobiliara Buzau

Alice Imob va ofera servicii de intermediere si consultanta imobiliara – cumparari,vanzari, inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, terenuri intravilane sau extravilane (industriale, arabile, paduri pasuni sau pt constructie de case), hale, fabrici, spatii industriale sau de birouri.

Fiind prezenti si activi pe toate segmentele pietei imobiliare, folosindu-ne fiecare dintre noi de experienta acumulata de-a lungul anilor, abordam fiecare client individual, analizand nevoia lui imobiliara pentru a incheia cu success fiecare tranzactie.

Doriti o informatie ?

Ansamblu rezidential BRASOV

Pret: 65 000 EUR
Contactati-ne pentru mai multe detalii:
Alice Imobiliare, strada Alexandru Marghiloman nr 121, et1, Buzau

Trimiteti un mesaj

Telefon: 0773892238

Descrierea proprietatii

Va propunem spre vanzare, intr-un ansamblu rezidential nou din BRASOV, si anume un complex format din 7 clădiri noi, aflat la numai 4,5 km de Piața Sfatului, 3 km de Coresi Shopping Resort, și la 7 km de la noul Aeroport Internațional Brasov. În fața complexului este prevazută o nouă stație de autobuz special creată pentru acast proiect. Fiecare clădire este compusă din Parter + Etaj + Mansardă, având un total de 19 apartamente, dintre care 2 studiouri, 11 apartamente cu 2 camere și 6 apartamente cu 3 camere, fiecare dintre acestea având înălțimea de 2,60 m. Compartimentările între apartamente sunt realizate din zidărie de 25 cm, iar cele din interiorul apartamentelor din zidărie de 10 cm. Tâmplăria exterioară este din PVC în culoarea exterioarr antracit și culoare interioară alb, cu geam triplu termoizolant. La exterior, clădirile sunt închise fie cu diafragme de beton armat placate cu vată minerală de fațadă ignifugată de 10 cm, fie cu zidărie eficientă energetic de 30 cm placată cu vată minerală de fațadă ignifugată de 10 cm. Pentru mai multe detalii si vozionari la nr. de tel; 0773892238 sau https://aliceimob.ro

Detalii listare

ID listare: 155
Afisari: 340
Adaugata: 17-05-2020
Expira: 22-05-2021